ایران هدهد

بایگانی

۴ مطلب در مهر ۱۳۹۴ ثبت شده است

چهارشنبه, ۱۵ مهر ۱۳۹۴، ۱۰:۰۸ ق.ظ

خواص درمانی کندر



خاصیت گیاه کندر,کندر و تقویت حافظه

کندر دارای طبیعتی گرم و خشک است و موجب تقویت حافظه می‌شود

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۵ مهر ۹۴ ، ۱۰:۰۸
سمیه پرویز


ویتامین D,خطرات کمبود ویتامین D,عوارض کمبود ویتامین دی

کمبود ویتامین D احتمال ابتلا به  بیماری زوال عقل را در بزرگسالی افزایش می دهد

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۸ مهر ۹۴ ، ۱۰:۴۶
سمیه پرویز
چهارشنبه, ۱ مهر ۱۳۹۴، ۱۱:۴۴ ق.ظ

فریتاتای برنج و لوبیا

فریتاتای برنج و لوبیا

•    تعداد: 4 نفر

•    زمان آماده سازی و پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

•    دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

•    دو پیمانه کدوی سبز یا کدو حلوایی خرد شده

•    250 گرم برنج (پخته)

•    425 گرم لوبیای قرمز یا نخود (پخته)

•    6 عدد تخم مرغ (هم زده)

•    ¼ پیمانه شیر

•    ¼ قاشق چایخوری نمک

•    ¼ چایخوری پودر فلفل سیاه

•    یک پیمانه پنیر چدار یا سوئیسی

•    گوجه فرنگی گیلاسی (اختیاری)

•    جعفری تازه (اختیاری)

طرز پخت

1.    در یک تابه بزرگ روغن زیتون را با حرارت ملایم گرم کنید. کدو را اضافه کنید و تا حدی آن را تفت دهید که کمی ترد شود.

2.    برنج و لوبیا را جداگانه بپزید. برنج پخته شده را به همراه لوبیای پخته شده به تابه اضافه کنید. آنها را آرام هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.

3.    در یک کاسه متوسط تخم مرغ، شیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. مایع تخم مرغ را به مخلوط برنج که در تابه قرار دارد، اضافه کنید. آن را با حرارت ملایم بپزید. تا زمانی که تخم مرغ به خوبی خود را بگیرد و سفت شود، اجازه دهید روی حرارت بماند. روی آن پنیر بپاشید. در صورت تمایل با گوجه فرنگی و جعفری تازه تزئین و سرو کنید.

ارزش غذایی

•    کالری: 490

•    چربی: 27 گرم

•    کلسترول: 312 میلی گرم

•    چربی اشباع شده: 7 گرم

•    کربوهیدرات: 57 گرم

•    چربی اشباع نشده: 2 گرم

•    فیبر: 6 گرم

•    پروتئین: 26 گرم

•    ویتامین A: 919 میلی گرم

•    ویتامین C: 11 میلی گرم

•    سدیم: 912 میلی گرم

•    پتاسیم: 598 میلی گرم

•    کلسیم: 61 میلی گرم

•    آهن: 3 گرم

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ مهر ۹۴ ، ۱۱:۴۴
سمیه پرویز
چهارشنبه, ۱ مهر ۱۳۹۴، ۱۱:۲۶ ق.ظ

دیپ لوبیا سفید و سبزیجات تازه


•    تعداد: 4 نفر

مواد لازم

•    دو پیمانه لوبیا سفید پخته شده

•    یک حبه سیر رنده شده

•    4 قاشق غذاخوری روغن زیتون

•    یک قاشق غذاخوری رزماری تازه

•    دو قاشق چایخوری نمک دریایی

•    فلفل سیاه

•    دو قاشق غذاخوری آب لیموترش

•    سه قاشق غذاخوری جعفری تازه

طرز تهیه

1.    در یک قابلمه متوسط، سیر را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون حدود دو دقیقه تفت دهید. سپس لوبیا سفید، رزماری و آویشن را اضافه کنید و حدود 4 تا 5 دقیقه تفت دهید.

2.    مخلوط لوبیا را داخل غذاساز بریزید. نمک، فلفل، لیموترش و روغن زیتون را اضافه کنید. آنها را به خوبی مخلوط کنید تا کاملا پوره و نرم شوند.

3.    در آخر، جعفری تازه را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا جعفری ها فقط کمی خرد شوند.

4.    دیپ را داخل ظرف بکشید و روی آن روغن زیتون بریزید.




۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ مهر ۹۴ ، ۱۱:۲۶
سمیه پرویز