چهارشنبه, ۱ مهر ۱۳۹۴، ۱۱:۲۶ ق.ظ
دیپ لوبیا سفید و سبزیجات تازه
• تعداد: 4 نفر
مواد لازم
• دو پیمانه لوبیا سفید پخته شده
• یک حبه سیر رنده شده
• 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک قاشق غذاخوری رزماری تازه
• دو قاشق چایخوری نمک دریایی
• فلفل سیاه
• دو قاشق غذاخوری آب لیموترش
• سه قاشق غذاخوری جعفری تازه
طرز تهیه
1. در یک قابلمه متوسط، سیر را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون حدود دو دقیقه تفت دهید. سپس لوبیا سفید، رزماری و آویشن را اضافه کنید و حدود 4 تا 5 دقیقه تفت دهید.
2. مخلوط لوبیا را داخل غذاساز بریزید. نمک، فلفل، لیموترش و روغن زیتون را اضافه کنید. آنها را به خوبی مخلوط کنید تا کاملا پوره و نرم شوند.
3. در آخر، جعفری تازه را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا جعفری ها فقط کمی خرد شوند.
4. دیپ را داخل ظرف بکشید و روی آن روغن زیتون بریزید.
۹۴/۰۷/۰۱